o meni

Barbara Kozel

Certificirana inštruktorica Tao face yoge by Savina atai & Mantak Chia.

Za svoje delo največkrat uporabljam naziv inštruktorica Power brain fitnesa, ki je prav tako eden izmed priznanih nazivov in se v njem najbolj najdem, saj me spominja na disciplino, moč in eno izmen mojih večjih športnih ljubezni – fitnes.

Moja želja je širiti znanje/zavedanje, da celostna vadba telesa ne obstaja brez treninga mišic glave. Ker se vse povezuje.

DOBRODOŠLI NA STRANI

LLIOA

Ime LLIOA je nastalo intuitivno. Včasih se šalim, da kdor zna izgovoriti to ime brez težav, ne potrebuje treninga.  Logotip pa je druga zgodba. Nosi vso razlago, ki je pri imenu prikrita

Barva

Modra barva prikazuje svežino in kisik. S Power brain fitnesom napolniš svoja pljuča, možgane in telo s kisikom, po treningu pa imaš jasne misli, zagon in sproščenost.

Diamanti v možganih

Trije diamanti v možganih za 3  žleze v glavi – epifizo, hipofizo in hipotalamus. One so odgovorne za upravljanje vseh sistemov v naše telesu. Power brain fitnes jih nasoči, prekrvavi in  napolni s kisikom. Z leti se začnejo žleze sušiti, z vadbo pa to preprečimo.

Krogci v možganih

S krogci v možganih se še enkrat poudari, da s Power brain fitnesom privedemo kisik v možgane. Kar je še enkrat zapisano v imenu z O2.