Kdo smo

Naslov našega spletnega mesta je: https://www.llioa.com.

 

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo

Komentarji

Ko obiskovalci pustijo komentarje na spletnem mestu, zberemo podatke, prikazane v obrazcu za komentarje, pa tudi naslov IP uporabnika in niz uporabniškega sredstva brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte.

Storitvi Gravatar lahko dobite anonimiziran niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi hash), da preveri, ali ga uporabljate. Pravilnik o zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša slika profila vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.

Mediji

Če naložite slike na spletno mesto, se izogibajte nalaganju slik z vključenimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko iz slik na spletnem mestu prenesejo in pridobijo vse podatke o lokaciji.

Kontaktni obrazci
Piškotki

Če na našem spletnem mestu pustite komentar, se lahko prijavite in shranite svoje ime, e-poštni naslov in spletno mesto v piškotke. To je za vaše udobje, tako da vam ni treba znova izpolnjevati svojih podatkov, ko pustite nov komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov, da shranimo vaše podatke za prijavo in izbire zaslona. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki z možnostmi zaslona pa eno leto. Če izberete »Zapomni si me«, bo vaša prijava trajala dva tedna. Če se odjavite iz računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Če uredite ali objavite članek, se v vaš brskalnik shrani dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto navaja ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po 1 dnevu.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. Videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša popolnoma enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno stran.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaši interakciji z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Analitika
S kom delimo vaše podatke

Če zahtevate ponastavitev gesla, bo vaš naslov IP vključen v e-poštno sporočilo za ponastavitev.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki ohranijo za nedoločen čas. Tako lahko samodejno prepoznamo in odobrimo nadaljnje komentarje, namesto da bi jih zadržali v čakalni vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu (če obstajajo), osebne podatke, ki jih navedejo, shranimo tudi v njihov uporabniški profil. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen, da ne morejo spremeniti uporabniškega imena). Skrbniki spletnih mest lahko te podatke tudi vidijo in urejajo.

YouTube
Naše spletno mesto uporablja vtičnike iz YouTuba, ki ga upravlja Google. Upravljalec strani je YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ZDA.

Če obiščete katero od naših strani z vtičnikom YouTube, se vzpostavi povezava s strežniki YouTube. Tukaj je strežnik YouTube obveščen o tem, katero od naših strani ste obiskali.

Če ste prijavljeni v svoj račun YouTube, vam YouTube omogoča vezanje brskanja neposredno z vašim osebnim profilom. To lahko preprečite tako, da se odjavite iz svojega računa YouTube.

YouTube služi za privlačnost našega spletnega mesta. To predstavlja upravičeni interes v skladu s 6 (1) (f) DSGVO.

Nadaljnje informacije o ravnanju z uporabniškimi podatki najdete v izjavi YouTube o varstvu podatkov na strani https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo
Naše spletno mesto uporablja funkcije, ki jih ponuja video portal Vimeo. To storitev zagotavlja Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, ZDA.

Če obiščete katero od naših strani z vtičnikom Vimeo, se vzpostavi povezava s strežniki Vimeo. Tukaj je strežnik Vimeo obveščen o tem, katero od naših strani ste obiskali. Poleg tega bo Vimeo prejel vaš naslov IP. To velja tudi, če niste ob prijavi v Vimeo obiskali našega vtičnika ali če nimate računa Vimeo. Informacije se prenesejo na strežnik Vimeo v ZDA, kjer se shranijo.

Če ste prijavljeni v svoj račun Vimeo, vam Vimeo omogoča, da vedenje brskanja neposredno povežete z osebnim profilom. To lahko preprečite tako, da se odjavite iz računa Vimeo.

Za več informacij o ravnanju z uporabniškimi podatki glejte Pravilnik o zasebnosti Vimeo na https://vimeo.com/privacy.

Googlove spletne pisave
Za enotno predstavitev pisav ta stran uporablja spletne pisave, ki jih ponuja Google. Ko odprete stran, brskalnik v predpomnilnik brskalnika naloži zahtevane spletne pisave, da pravilno prikaže besedila in pisave.

V ta namen mora vaš brskalnik vzpostaviti neposredno povezavo z Googlovimi strežniki. Google tako ugotovi, da je bila naša spletna stran dostopna prek vašega naslova IP. Uporaba Googlovih spletnih pisav je namenjena enotni in privlačni predstavitvi našega vtičnika. To predstavlja upravičeni interes v skladu s 6 (1) (f) DSGVO.

Če vaš brskalnik ne podpira spletnih pisav, računalnik uporablja standardno pisavo.

Nadaljnje informacije o ravnanju z uporabniškimi podatki lahko najdete na https://developers.google.com/fonts/faq in v Googlovem pravilniku o zasebnosti na https://www.google.com/policies/privacy/.

SoundCloud
Na naših straneh so lahko vgrajeni vtičniki socialnega omrežja SoundCloud (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK). Vtičnike SoundCloud lahko prepozna logotip SoundCloud na naši spletni strani.

Ko obiščete naše spletno mesto, se prek vtičnika vzpostavi neposredna povezava med brskalnikom in strežnikom SoundCloud. To SoundCloudu omogoča prejemanje informacij, da ste obiskali naše spletno mesto z vašega naslova IP. Če med prijavo v račun SoundCloud kliknete gumba »Všeč mi« ali »Skupna raba«, lahko vsebino naših strani povežete s svojim profilom SoundCloud. To pomeni, da lahko SoundCloud obiske naših strani poveže z vašim uporabniškim računom. Radi bi poudarili, da kot ponudnik teh strani ne vemo o vsebini poslanih podatkov in o tem, kako jih bo SoundCloud uporabljal. Za več informacij o politiki zasebnosti SoundCloud obiščite https://soundcloud.com/pages/privacy.

Če ne želite, da SoundCloud obisk našega spletnega mesta poveže z vašim računom SoundCloud, se odjavite iz računa SoundCloud.

Obrazci
z vtičnikom Ultimate Member vam ponujamo obrazce za registracijo uporabnikov, prijavo in profile.

Preko teh obrazcev zbiratmo osebne podatke svojih uporabnikov.

Kako dolgo hranimo vaše podatke
Podatki o registriranem uporabniku se neomejeno hranijo v bazi podatkov vašega spletnega mesta.

Kam pošljemo vaše podatke
Ultimate Member privzeto ne pošlje nobenih uporabniških podatkov zunaj vašega spletnega mesta.

Kakšne pravice imate do svojih podatkov

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno s podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki jih moramo hraniti za upravne, pravne ali varnostne namene. V Kolikor želite, da vaše osebne podatke izbrišemo iz zbirke osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta, nam to prosim sporočite na naslov: barbara@llioa.com