Veter v jadra - to je najkrajši možen opis mojih zaznavanj po intenzivni 6-dnevni delavnici Power brain fitnessa na otoku Iž. V bistvu je bolj vihar navdušenja, sreče in zadovoljstva, da so stvari, ki jih delam, koristne in učinkovite ter izjemne hvaležnosti, da me je moja skupina prepoznala kot dobrega predavatelja.

To je tisto, kar mi daje pogon za načrtovanje novih delavnic. Zaradi tega imam željo, da tudi tebi, ki to bereš, omogočim izkušnjo Power brain fitnessa. Zaradi te izkušnje bom si prizadevala, v kolikor bo seveda možno, da se srečujemo v živo. Deliti dih, solze, smeh in kakšno tortico ob zaključeni delavnici je neprecenljivo.

Kako je potekala delavnica na Ižu?

6 dni zapored smo se po zajtrku na terasi ob morju zbrali v prijetni dvorani ob borovem parku - pri takih smešnih vajah bi bilo morda marsikomu nerodno delati zunaj, ob pogledih mimoidočih, zato smo izbrali varno okolje, kjer smo lahko res bili fokusirani na izvedbo vaj in ne na to, kako izgledamo :).

Prvi dan smo se fotografirali, spoznali 5 elementov po tradicionalni kitajski medicini, jih povezali z deli obraza in notranjimi organi, spoznali kaj je Power brain fitness in njegova osnovna pravila, se seznanili z diagnostiko obraza in se naučili 5 temeljnih vaj Power brain fitnessa.

Drugi dan smo se osredotočili na element lesa in povezavo mišic obraza z jetri. Močna energija lesa je energija vizij, fokusa, jasnega vida, kreativnosti, optimizma in zaupanja. Poseben poudarek smo dali tudi sproščanju vratu, čeljustnega sklepa in ramenskega dela, ki so povezani z jetri.

Tretji dan smo preko obraznih mišic trenirali srce in prižigali energijo ognja v našem telesu. Srce je odgovorno za kroženje krvi skozi celo telo in nadzira izražanje vsakega čustva. V tem sklopu bomo poudarili povezavo vseh krožnih mišic na telesu in s treningom obraznih mišic stimulirali sp*lne organe.

Četrti dan smo s Power brain fitnessom negovali našo vranico in s tem element zemlje. Sistem zemlje je odgovoren za prehranjevanje fizičnega telesa (motne prehranjevanja), prisvojitev stvari od zunaj in njihovega predelovanja. Vranica upravlja mišični tonus, muhavost in presnovo.

Peti dan smo preko šestih vaj Power brain fitnessa krepili naša pljuča in element kovine. Ko imamo uravnotežen element kovine znamo postavljati jasne meje (se ne pustimo izkoriščati), smo razsodni in pogumni, naš obraz se omehča in bolj kot balansiramo element kovine, bolj gladimo nasolabialno črto.

Šesti dan smo dali poudarek na stimulacijo ledvic in dvigovanje energije vode preko treninga obraznih mišic. Po izročilu starodavnih Kitajcev so ledvica »minister moči«. Šibka energija vode poveča občutek strahu in panike ter zmanjša sposobnost pokazati pogum in uporabiti voljo. Z vajami Power brain Fitnessa krepimo ledvica in umirjamo strah.

Po šestih dneh oziroma dvanajstih urah predavanj s treningi smo se ponovno fotografirali in ni bilo obraza, na katerem se ne bi poznala precej velika sprememba ne glede na to ali je šlo za mlad obraz, obraz v zrelejših letih, ali za moške ali za ženske, prav tako pa so mi tečajniki govorili o spremembah v počutju, zaznavanju telesa in o "aha momentih", ki so jih doživljali skozi opise določenih elementov. Prejela sem 5 povratnih informacij, da se drugo leto ponovno srečamo na delavnici - in to je dokaz, da jim je bila izkušnja res dragocena.

Te zanima kako izgleda Power brain Fitness?

Registriraj se in dostopaj do brezplačnih video vsebin.

DO BREZPLAČNIH VSEBIN DOSTOPAŠ TUKAJ