Obraz kot najboljši diagnostični aparat

Se ti je že kdaj zgodilo, da si po par letih srečal osebo in si na njenem obrazu videl, da gre skozi težke čase? Da nekaj ni okej? Ali pa da ji gre v življenju odlično?
In če znamo to razbrati, brez da bi nas kdo kdaj o tem učil, si verjetno lahko predstavljaš koliko vsega lahko pove obraz nekomu, ki se s tem ukvarja veliko časa in obravnava človeka celostno.
.
Na obrazu je “napisan” naš karakter, dojemanje življenja, odnosi, izkušnje, zdravje, stanje notranjih organov, odnos do samega sebe, potenciali, odnos do obilja in denarja, družinski vzorci, odnos s starši, s sorojenci, spolni potencial, travme, hormoni, kariera, preteklost, potencial prihodnosti… itn.
In vse to se da iz obraza prebrati.
.
Obrazna diagnostika je bila v starodavni medicini že pred tisočletji uporabljena za diagnosticiranje bolezni.
Zdravniki so ocenjevali mnoge majhne znake na obrazu, preverili barvo kože, svetlobo oči ter preverili vsako posamezno področje obraza (zemljevid notranjih organov) posebej.
.
Znaki na obrazu se pojavijo mnogo prej, kot se pokažejo resni simptomi in bolezen fizično nastopi in preden jo zaznajo moderni testi (MRI, CT, krvni testi,…).
Ne gre za diagnostiko, ki bi ti povedala točne vrednosti nečesa v telesu, gre za subtilne informacije, ki usmerjajo od ene informacije k drugi, da se povežejo vsi dodatni znaki.
.
Kaj pa je sreča? Da na vse to lahko vplivaš.
S preudarnim treningom se lahko ublažijo in uravnovesijo skoraj vse “nepravilnosti” in ko treniramo določen del obraza, zdravimo tudi zgoraj navedene stvari oz. poskrbimo za preventivo.
Vabim te, da si privoščiš diagnostiko obraza in spoznaš svoje potenciale.

Te zanima kako izgleda Power brain Fitness?

Registriraj se in dostopaj do brezplačnih video vsebin.

DO BREZPLAČNIH VSEBIN DOSTOPAŠ TUKAJ